Sales traineeship voor HBO starter!

Locatie: ROTTERDAM, ZH
Datum Geplaatst: 22-06-2017
Bedrijfsinformatie
Met een jong en dynamisch team vormen wij hét personeelsbemiddelingsbureau in regio Rotterdam en Den Haag. Specialist op het OFFICE en LOGISTIEK gebied en daarbij leverancier van personeel voor beursgenoteerde bedrijven. Voor de groei van onze organisatie voor het logistieke label zijn we op zoek naar een jonge adviseur (HBO) met een commerciële instelling.
 
Wij bieden:
Wij zijn op zoek naar een jong en enthousiaste persoonlijkheid, die zich prettig voelt binnen een hectische en directe omgeving. Een commercieel talent met een winnaarsmentaliteit en een sociaal karakter. Young Professionals krijgen bij ons als adviseur alle kansen om zich te ontwikkelen. Een starter ontdekt binnen onze organisatie zijn kwaliteiten en valkuilen en zijn vaardigheden als gespreksvoering, communicatie, relatiebeheer en sales worden tot het uiterste getest. Binnen enkele weken zal je op zowel zakelijk als privé vlak de vruchten plukken en zal je ervaren dat je vaardigheden zich snel ontwikkelen. Binnen AXS vorm jij de persoonlijke schakel tussen de kandidaat en de klant. Je bouwt aan een lange termijn relatie met de klant en zorgt zo voor de juiste man op de juiste plek. Wij bieden een Traineeship waarin de periodes volledig afhankelijk zijn van jouw ontwikkeling:

Ca. de eerste 3 maanden staan in het teken van het ontwikkelen van jouw communicatie en gespreksvoering. Dit zal zijn binnen een recruitersrol waarin jij intensief begeleid wordt. Leerdoelen tijdens deze 3 maanden zijn o.a. vraagtechnieken, trechteren van relevante informeren, structuren van een gesprek, omgaan met bezwaren en overtuigen.
 
De komende 6-9 maanden zullen in het teken staan van accountmanager voor het binnen halen van new business. Tijdens deze periode zijn de leerdoelen gericht op het achter halen van de contactpersoon, presenteren van jezelf en de organisatie, overtuigen van klanten, succesvol afsluiten van een gesprek.
 
De hierop volgende periode zal in het teken staan van het volledig pakket, zowel new business als relatiebeheer. Dit is een allround en veelzijdige functie waarin jij je o.a. bezig houdt met de volgende werkzaamheden:
 
 • het bezoeken van beursgenoteerde ondernemingen;
 • het vormen van een sparringpartner en adviseur voor directeuren van deze MKB en beursgenoteerde ondernemingen;
 • relatiebeheer in de vorm van o.a. lunches met relaties;
 • het bijwonen van beurzen;
 • een commerciële adviseursfunctie;
 • veel contact met verschillende opdrachtgevers en kandidaten;
 • gesprekken met kandidaten;
 • de juiste match maken tussen vacature en kandidaat.
 
Van jou zien we graag:
 • een afgeronde HBO opleiding;
 • een commerciële instelling;
 • een winnaarsmentaliteit;
 • sociaal karakter;
 • de drive om jezelf te ontwikkelen op commercieel gebied;
 • zelfstandig kunnen werken maar ook goed in teamverband kunnen functioneren.
Maar we zoeken vooral een persoonlijkheid! Iemand die alles uit zichzelf wil halen en deel uit wil maken van ons jonge en dynamische team.
 
Enthousiast?
Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Pas jij in het plaatje van een goede, commerciële adviseur? Reageer dan direct door je CV te sturen naar alexander.de.ruiter@axsoffice.nl zodat we snel af kunnen spreken
 
Contactpersoon:
 
Alexander de Ruiter
Vestigingsmanager 

De Haagsche Zwaan 
Schenkkade 50
2595 AR Den Haag
T: 070 205 94 00
E: alexander.de.ruiter@axs.nl

  
 
AXS, De persoonlijke schakel in personeelsbemiddeling.
this job portal is powered by CATS