Medior Recruiter bij internationale organisatie in Rotterdam

Locatie: ROTTERDAM, ZH
Datum Geplaatst: 24-07-2017
Voor een van onze opdrachtgevers, een internationale organisatie die zich bezig houdt met certificering en classificatie om onder andere de veiligheid binnen organisaties te vergroten, zijn wij op zoek naar een medior recruiter. 

De functie:

Binnen de functie ga je zelfstandig aan de slag met de werving en selectie voor hoog opgeleid personeel voor de vestigingen binnen Europa. Hierbij ligt de focus op personeel voor Nederland en België en ontferm je je van A-Z over het proces. Vanuit de start van de positie benut je jouw recruitment kennis en vaardigheden om relaties met managers, afdelingshoofden en overige partijen op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast werk je samen met het HR Hoofd, gevestigd in Londen. 

Naast het recruitmentproces voor nieuw personeel voor een diversiteit aan functies hou je je bezig met het verzamelen van data omtrent de processen, de trends- en ontwikkelingen in de markt en verbeterpunten. Omdat het zo'n zelfstandige functie is met veel vrijheid, ligt het optimaliseren van het recruitmentproces ook in jouw handen. 

Wie ben jij:

Naast dat je sociaal en klantgericht bent ingesteld en niet bang bent voor een uitdaging, dien je te voldoen aan de volgende zaken:
  • Je hebt 2-5 jaar Recruitment ervaring, bij voorkeur in een zakelijke omgeving; 
  • Je hebt een helicopterview en bent in staat om meerdere vacatures tegelijk te behandelen; 
  • Communicatief vaardig, tijdens gesprekken leer je iemand echt kennen; 
  • Bekend met het werken met social media; 
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. 

Reageren?
Wil jij graag aan de slag in een internationale organisatie waarbij je echt de gelegenheid krijgt om te groeien in je kennis en ervaring? Wil jij graag verantwoordelijkheid hebben binnen je functie en daarnaast zelfstandig aan de slag? Solliciteer dan snel door je CV in Word en een salarisindicatie te mailen naar fleur.jansma@axsoffice.nl! 

 
Met vriendelijke groet,
 
Fleur Jansma 
 
World Trade Center   
Postbus 30014
3001 DA Rotterdam
T: 010 205 45 75
F: 010 205 45 77
E: fleur.jansma@axs.nl


  
AXS, De persoonlijke schakel in personeelsbemiddeling.
of
this job portal is powered by CATS