Senior HR Adviseur in Rotterdam

Locatie: ROTTERDAM, ZH
Datum Geplaatst: 31-08-2017

Voor een van onze opdrachtgevers, een internationale organisatie gespecialiseerd in classificatie en certificering, zijn wij op zoek naar een ervaren HR adviseur. 

Functieomschrijving

Binnen deze rol ga je allround aan de slag op HR gebied. Denk hierbij aan het werken met contracten, het adviseren en coachen van de managers, wetgeving gerelateerde zaken en het ondersteunen van de afdelingen in Nederland en België.
Verder ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het HR beleid. Je draagt actief bij aan het realiseren en managen van de gestelde doelen. Een ander onderdeel is het stimuleren van de ontwikkeling van de interne medewerkers, maar ook het adviseren over lokale wetgeving en arbeidsvoorwaarden. Er werken meer dan 700 werknemers voor het Nederlandse kantoor, dus de rol heeft een zeer uitdagende grootte.
Ook op internationaal vlak werk je samen. Zo heb je contact met de HR Adviseurs uit de Benelux, Europa en het hoofdkantoor. Samen ga je aan de slag met leuke projecten en toon je initiatief om ook de internationale doelen te realiseren. 

Functie-eisen

  • Een afgeronde Hbo opleiding in de richting van HR of een vergelijkbare richting;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van het Nederlandse Arbeidsrecht en de sociale wet- en regelgeving;
  • Aantoonbare werkervaring met verandermanagement;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels;
  • Bij voorkeur kennis van de Belgische arbeidsvoorwaarden.
 
Reageren?
Voldoe jij aan de gevraagde eisen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van HR? Reageer dan snel door je CV in Word + een salarisindicatie te mailen naar fleur.jansma@axsoffice.nl. 

 
Met vriendelijke groet,
 
Fleur Jansma 
 
World Trade Center   
Postbus 30014
3001 DA Rotterdam
T: 010 205 45 75
F: 010 205 45 77
E: fleur.jansma@axs.nl


  
AXS, De persoonlijke schakel in personeelsbemiddeling.
of
this job portal is powered by CATS