Administratief medewerker verzekeringen in Rotterdam

Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Datum Geplaatst: 07-09-2017
Voor een van onze opdrachtgevers, een grote internationale verzekeraar gevestigd in Rotterdam centrum, zijn wij op zoek naar een administratief medewerker verzekeringen. Dit betreft een tijdelijke functie o.b.v. een fulltime dienstverband. 
 
Functieomschrijving:
 
De functie behoort tot de afdeling Schade, waarbij de administratieve ondersteuning van diverse schadegevallen dient plaats te vinden. Het betreft een frontdesk functie, waar veel van het telefonisch en digitale verkeer voor de organisatie binnen komt.
 
De voornaamste taak is het realiseren van een optimale dienstverlening waarbij je de kwaliteit van de backoffice in het oog houdt (en optimaliseert). Hierbij beantwoord je binnenkomende telefoongesprekken, verwerk je de e-mail en zorg je er voor dat de correspondentie bij de juiste afdeling en/of persoon terecht komt.
 
Daarnaast zitten er diverse administratieve handelingen en verwerkingen aan de functie verbonden, ook ter ondersteuning van diverse afdelingen. Dit gebeurd zowel zelfstandig als in teamverband.
 
Functie-eisen:
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in zowel Nederlands als het Engels;
  • Minimaal in het bezig van een Mbo niveau 4 diploma;
  • Een diploma in administratieve richting óf aantoonbaar relevante werkervaring;
  • Kennis van e-ABS en one FLOW is een pré;
  • Uitstekende klantgerichte instelling;
  • Accuraat;
  • Planmatig ingesteld en gestructureerd.
 
Reageren?
Heb jij de relevante werkervaring binnen de verzekeringsbranche óf ben jij als meer startend werkzoekende toe aan een leuke uitdaging om jezelf in te ontwikkelen? En voldoe jij aan bovenstaande eisen en competenties? Reageer dan snel door je CV in Word + een salarisindicatie te mailen naar fleur.jansma@axsoffice.nl!
 

 
Met vriendelijke groet,
 
Fleur Jansma 
 
World Trade Center   
Postbus 30014
3001 DA Rotterdam
T: 010 205 45 75
F: 010 205 45 77
E: fleur.jansma@axs.nl


  
AXS, De persoonlijke schakel in personeelsbemiddeling.
of
this job portal is powered by CATS